Advies over no cure no pay letselschade

Om letselschade genoegdoening te kunnen krijgen dient u een letselschade procedure te beginnen. Wist u dat de jurist voor letselschade geen onkosten tijdens het proces in rekening brengt? Oftewel: No-Cure No-Pay! Door een ongeval is u (blijvend) lichamelijke en/ of geestelijke letsel toegebracht en dat wilt u gecompenseerd zien. Dit omdat de letselschade een grote impact op uw verdere leven heeft. Gewoonlijk zijn de gang naar de rechter en de daarbij toenemende proceskosten een blok aan uw been waarmee vaak wordt besloten om deze weg niet te bewandelen. U bent namelijk onzeker omtrent het eindresultaat. Bij letselschade cases ligt dit anders. Wij willen u een laagdrempelige toegang geven tot het verkrijgen van uw genoegdoening en dus werken letselschade juristen op basis van No-Cure No-Pay. Wilt u dan ook uw letselschade verhalen op de veroorzaker? Dan kunt u handig gebruik maken van de No-Cure No-Pay letselschade jurist.

Waarom No-Cure No-Pay

Letselschade juristen willen graag dat clienten uit alle lagen van de bevolking toegang hebben tot het rechterlijke systeem. Veel mensen hebben niet veel geld om zomaar een jurist in te schakelen die voor hen de honneurs waar maakt. Om iedereen de kans te geven om bij een onverhoopt ongeval de opgelopen letselschade te verhalen op de veroorzaker, maken letselschade juristen gebruik van No-Cure No-Pay. Daarmee loopt u als slachtoffer voor en tijdens het proces geen risico, en wordt de rekening vereffend bij een succesvolle letselschade procedure. Oftewel u betaalt achteraf een percentage van de opbrengsten aan de letselschade jurist. Tussentijds heeft u dus geen onkosten. Uiteraard staat het te vergoeden percentage aan de letselschade jurist dan wel in verhouding tot de geleverde diensten.

Betekenis No-Cure No-Pay?

Ruwweg betekent No-Cure No-Pay: indien er geen resultaat wordt geboekt hoeft u niet te betalen. Zodra u ons benadert via de telefoon of u komt bij ons langs om uw letselschade case via een intake gesprek te beoordelen, brengen wij geen kosten in rekening. Zodra de letselschade jurist van mening is dat uw zaak een goede kans maakt, dan starten wij een letselschade procedure om uw zaak aanhangig te maken bij de rechter. Eveneens gedurende deze periode dragen wij voor u het risico oftewel u betaalt nog steeds niets. Op deze wijze kan iedereen die te maken krijgt met letselschade deze via een procesgang trachten te verhalen zonder dat u enig risico loopt.

Vergoeding letselschade jurist

Uiteraard moet de letselschade jurist werken voor zijn geld en zodra de letselschade jurist succes heeft geboekt, betekent dit dat u letselschade vergoeding krijgt. De vergoeding voor de letselschade jurist bestaat dan ook uit een percentage van de letselschade vergoeding of smartengeld. Dat houdt dus in dat de letselschade jurist de onkosten primair zelf draagt echter dit wordt vergoed mits een letselschade vergoeding wordt uitgekeerd. Daarmee is de toegankelijkheid voor het inschakelen van een letselschade jurist ook laagdrempelig, waarmee een ieder die in aanraking komt met een letselschade ongeval een letselschade procedure kan beginnen.

Inschakelen letselschade jurist

Bent u ook het slachtoffer geworden van een ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen, schakel dan een letselschade jurist in. Iedereen kan van de diensten van een letselschade jurist gebruik maken aangezien wij op basis van No-Cure No-Pay werken. Heeft u dan ook vragen of wilt u dat wij uw case behandelen neem dan contact op. Middels een korte intake kunnen wij bepalen of uw zaak kans maakt op smartengeld. Zo ja, dan gaan wij voor u de letselschade procedure voor u in gang zetten en aanhangig maken. Wilt u dan ook meer weten, neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Onze letselschade juristen staan voor u klaar. Gezamenlijk zullen we ervoor zorgen dat uw letselschade op de veroorzaker wordt verhaald.