Informatie over Letselschadespecialist

Bij allerlei soorten ongevallen kunt u letselschade oplopen welke verwijtbaar is voor de veroorzaker. Schakel altijd een letselschadespecialist in. Een ongeval zit in een klein hoekje. Een bekend voorbeeld is dat de postbode door de wakende hond wordt aangevallen, waarbij een ledemaat wordt verscheurd. De postbode is levenslang getekend door dit voorval en heeft daarbij een beperking met lopen. Oftewel de postbode kan zijn werk niet volledig meer uitvoeren. Daar dient een letselschade vergoeding of smartengeld tegen over te staan, welke het baasje van de hond moet vergoeden.

Een luisterend oor

Elk ongeval en elke vorm van letselschade lijken niet op elkaar. Elke nare situatie heeft namelijk zijn eigen verhaal. Het enige wat u als slachtoffer van een ongeval dan hoeft te doen is uw verhaal uit de doeken te doen. De letselschadespecialist heeft een luisterend oor voor elk type letselschade. Op basis daarvan doet de letselschade specialist een analyse op haalbaarheid en kansen waarna een letselschade procedure in gang wordt gezet. De letselschade specialist behandelt uw zaak discreet echter professioneel zonder dat u veel hoeft te doen. U heeft wegens het ongeval al genoeg doorgemaakt. De letselschadespecialist zal daarbij goed luisteren naar uw verhaal aangezien binnen de letselschade procedure elk detail van belang is. Wat is er voorgevallen, waarom heeft de veroorzaker zo gereageerd, zijn er derden bij in het spel, enzovoorts. Belangrijk vragen omtrent de omstandigheden van het ongeval.

No-Cure No-Pay

Een bijkomend voordeel van een letselschadespecialist is het feit dat de letselschadespecialist voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht wat voor inkomen u heeft, de letselschadespecialist staat voor u klaar. Wij nemen uw zaak na een intake gesprek dan ook aan op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u voor en tijdens het proces geen onkosten heeft. Komt het dan tot een uitspraak ten ongunste van u dan kost het u niets. Komt het dan tot een uitspraak ten gunste van u dan heeft de letselschadespecialist aanspraak op een percentage van de letselschade vergoeding. U ziet op deze wijze loopt u van het begin tot de afloop gegarandeerd geen risico en daarmee is de letselschadespecialist ook voor u op een laagdrempelige manier bereikbaar.

Inschakelen letselschadespecialist

Heeft u een ongeval meegemaakt waarbij bij u ernstig lichamelijke of geestelijke letselschade is toegebracht, schakel dan een letselschadespecialist direct in. Letselschade kan namelijk inkomen derven en wel voor een lange periode van uw leven. Om dergelijke letselschade te vergoeding heeft u recht op een aanzienlijke letselschade vergoeding. Weet u dan ook niet zeker of uw zaak geschikt is om daartoe een letselschade procedure voor op te starten, kom dan bij ons langs voor een intake gesprek met een van onze juridische letselschade medewerkers. Vanuit onze ervaring weten wij als letselschadespecialist direct of een case een haalbare kaart is. Mocht dit wel zo zijn dan starten we per direct de letselschade procedure en klagen we daartoe de veroorzaker aan. Afhankelijk van de complexiteit van uw zaak kan er dan ook snel gekomen worden tot een schikking danwel een letselschade vergoeding. Heeft u dan ook vragen of denkt u dat uw zaak geschikt is voor een genoegdoening neem dan contact met ons specialistisch letselschade team op. Samen staan we sterk, het recht is aan uw zijde!