Informatie over letselschadebureau

Ik heb letselschade opgelopen, wat nu?

Als u letselschade hebt opgelopen, dan is dit erg vervelend. Letselschade kunt u oplopen in uw privé leven, bijvoorbeeld doordat u gevallen bent of een ongeval hebt gehad.

U kunt ook letselschade oplopen door een bedrijfsongeval. In dit geval is in erg veel gevallen uw werkgever aansprakelijk. Als u voor een uitzendbureau of iets dergelijks werkt, dan is dit weer anders. Desalniettemin kunnen er conflicten ontstaan over uw letselschade.

In dat geval kan u een letselschadebureau inschakelen.

Letselschadebureau inschakelen

Een letselschadebureau kan u helpen met diverse onderwerpen. Als u letselschade hebt opgelopen en u denkt dat u hiervoor niet aansprakelijk bent, dan kan u een letselschadebureau inschakelen. Zij zijn objectief en kunnen u helpen met het uitzoeken van uw zaak.

Als u letselschade hebt opgelopen, buiten uw schuld om, op privé gebied, dan kan er een heel getouwtrek uit komen. Wie bepaalt immers dat u niet aansprakelijk bent, maar dat iemand anders aansprakelijk is? Speciaal hiervoor zijn er speciale letselschadebureaus.

U heeft letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval en u twijfelt wie er aansprakelijk is? Dan kan een letselschadebureau die gespecialiseerd is in bedrijfsongevallen u wellicht verder helpen.

Een letselschadebureau zal objectief uw zaak beoordelen. Wellicht zal er een arts of deskundige het een en ander willen onderzoeken. Een letselschadebureau is geen advocaat, maar kan wel een adviserende rol spelen. Een letselschadebureau wordt ook vaak ingeschakeld om duidelijkheid te bieden bij rechtszaken. U kunt natuurlijk ook zelf een letselschadebureau inschakelen.